Instagram Facebook
Elemes zárak

Elemes zárak

A Gantner elemes tápellátású zárrendszerei kis- vagy közepes locker-szám telepítése esetén kiváló megoldást nyújtanak, ahol csak egyszerű funkciókra és költséghatékony megoldásra van szükség.

Okos megoldások

Okos megoldások

Miért éppen elemes zárakat válasszon?

  • Egyszerű használat: egyértelmű hangjelzés a zárak nyitásakor és bezárásakor.
  • Akár 10 éves elem-élettartam: az alacsony teljesítményt igénylő zár technológia lehetővé teszi az elemek hosszú élettartamú használatá

Nincs több feleslegesen zárva hagyott szekrény

Azok az üzemeltetők, akik irodai lockereket kezelnek, biztosan találkoztak már az elhagyott kulcsok, a kilépett dolgozók által zárva hagyott szekrények, vagy az éppen otthonhagyott kulcs miatt nem hozzáférhető legfontosabb eszköz problémáival. A Gantner záraival ezek a problémák egy csapásra megszűnnek, és többé nem kötnek le feleslegesen értékes munkaidőt és energiát. Legyen szó akár egy nagylétszámú iroda, egy oktatási intézmény vagy egy szabadidős létesítmény üzemeltetéséről, a GANTNER testreszabott kialakításai egyszerűsítik a napi tevékenységeket, ráadásul prémium ügyfélélményt teremtenek, ami egyre fontosabb, akár fizető ügyfelekről, akár dolgozókról beszélünk.


A legegyszerűbb megoldás: GAT.ECO.Lock


Egy NFC/RFID azonosítót a zárhoz (olvasóhoz) érintve és a zárgombot lenyomva egyszerűen végezhetjük a nyitást-zárást. A felhasználók számára egyértelműen látható a zárgomb állapotából (benyomva van vagy alapállapotban) hogy a locker éppen használatban (zárva) van vagy szabad.


Továbbfejleszett változat: GAT.ECO.Side Lock


Ez a termék a világ első elemes tápellátású zárrendszere, amellyel akár 10 éves elem-élettartam is elérhető. Integrált riasztási funkció, teljesen belső szerelésű kivitel. Mivel az ajtó külső felületén nincs szerelvény, így teljesen vandál-biztos (nincs mit megrongálni). Az ajtó külső megjelenése teljesen letisztult marad.


MoLA: Mobiltelefonos alkalmazás a zárak menedzselésére


A MoLA egy mobiltelefonos alkalmazás, amellyel a GANTNER elemmel működő zárait könnyedén lehet konfigurálni, a beállításokat módosítani a zárakról információkat lekérni (elem töltöttségi szint, korábbi nyitások, stb). A MoLA egy Gantner által fejlesztett NFC-alapú alkalmazás, a legegyszerűbb és legkényelmesebb beállítási lehetőségeket kínálja a GAT ECO zárakhoz. A jogosult személyek egy érintéssel megváltoztathatják a zárak használati beállításait telefonjukon keresztül, anélkül, hogy notebookot vagy egyéb konfigurációs eszközöket kellene használniuk. Ezzel nem csak időt takarít meg, de rugalmasságot biztosít a cégnek a későbbiekben, ha módosul a szekrény használat (személyre kiosztott locker, vagy szabadon foglalható). A MoLA a meghatalmazott felhasználó számára új, kényelmes és egyszerű módszert biztosít a telepítéskor beállított konfigurációk megváltoztatására vagy a korábbi nyitások olvasására a teljes biztonság megtartása mellett.

Konfigurálhatja a szekrényeket az aktuális igényekhez igazodva Bármikor ellenőrizheti a meglévő beállításokat, és módosíthatja azokat. Ellenőrizheti a használat gyakoriságát, időtartamát és az elemek töltöttségét.

Előnyök

Az elemes zárak előnyei

Elemes tápellátású zárak típusai