Instagram Facebook
Gartner elektronikus szekrényzárak

Gartner elektronikus szekrényzárak

A Gantner elektronikus szekrényzárai és vezérlőszoftverei innovatív megoldást nyújtanak a tárolórendszerek számára irodai környezetben, sportlétesítményekben, oktatási és egészségügyi intézményekben.

brighter. smarter. preciser. locker.

brighter. smarter. preciser. locker.

Okos zárak lockerekhez

  • A hagyományos kulcsok kezelése rengeteg energiát emészt fel, amely a hatékonyságot csökkenti.
  • Az elektronikus zárak megbízhatóak, tartósak, növelik a biztonságot és javítják a hatékonyságot.
  • Váltson cégénél megbízható és egyszerűen üzemeltethető elektronikus zárakra!

Fokozott biztonság

Egyszerű, stílusos és mindig biztonságos


A GANTNER innovatív zárrendszereit számos iparágban használják, beleértve a kórházakat, oktatási intézményeket, ipari és kereskedelmi területeket, valamint a szabadidős létesítményeket (pl. fitness termek, gyógyfürdők). Az elemmel működő zárszerkezetektől a hálózatba kapcsolt intelligens zárakig a GANTNER az adott igényeknek megfelelő megoldásokat kínálja.


Több évtizedes fejlesztési háttérre támaszkodva a GANTNER zárrendszerei biztonságos, megbízható és intelligens megoldásokat kínálnak, amelyek garantálják, hogy az öltözőszekrények, értékmegőrzők és irodai lockerek kezelése a lehető legegyszerűbb legyen minden felhasználó számára.


Nincs több feleslegesen zárva hagyott szekrény


Azok az üzemeltetők, akik irodai lockereket kezelnek, biztosan találkoztak már az elhagyott kulcsok, a kilépett dolgozók által zárva hagyott szekrények, vagy az éppen otthonhagyott kulcs miatt nem hozzáférhető legfontosabb eszköz problémáival. A Gantner záraival ezek a problémák egy csapásra megszűnnek, és többé nem kötnek le feleslegesen értékes munkaidőt és energiát. Legyen szó akár egy nagylétszámú iroda, egy oktatási intézmény vagy egy szabadidős létesítmény üzemeltetéséről, a GANTNER testreszabott kialakításai egyszerűsítik a napi tevékenységeket, ráadásul prémium ügyfélélményt teremtenek, ami egyre fontosabb, akár fizető ügyfelekről, akár dolgozókról beszélünk.

Előnyök

Miért kell elektronikus zárrendszer a szekrényemhez?

Zártípusok