Instagram Facebook
Rólunk

Rólunk

Mint azt cégünk neve is mutatja, tevékenységünk két fő területre oszlik. "Office" azaz irodabútorok- és "Lockers" azaz elektronikus szekrényzárak értékesítése, leszállítása és összeszerelése, illetve beszerelése.

Rólunk

Az irodabútorozási projektek teljes folyamatát végig követjük, kezdve az igényfelméréstől, alaprajzi tervezésen, 3D látványterveken át, a vevő igényeinek leginkább megfelelő bútorok és azok műszaki tulajdonságainak kiválasztásán keresztül, a logisztikai folyamatok lebonyolításáig és a kulcsrakész átadásig.


Irodabútor- illetve irodaszék portfóliónk széles választékából mindig találunk megoldást a funkcionális megrendelői elképzelésekhez és a belsőépítész által megálmodott design igényekhez igazodva.


Az új irodabútorok forgalmazása mellett használt irodabútorok kereskedelmével és bérbeadásával, illetve irodák költöztetésével is foglalkozunk.


A szekrényekbe épített elektronikus "okos" záraink innovatív választ kínálnak a modern tárolás-management kihívásaira. Kártyával, chippel vagy csuklópánttal működtethető elemes- illetve hálózati zár megoldásainkat irodák, ipari öltözők, fitness/wellness- továbbá oktatási-, sport- és egyéb szabadidős létesítmények részére ajánljuk.